Universiteit Leiden

nl en

Aanvraagprocedure

Raadpleeg voor het indienen van een beoordeling het Ethics Review Committee of the Social Sciences ethical procedure and questions document. Dit document helpt om de ethische vragen en dilemma's in uw onderzoek te verduidelijken. We verzoeken u om het Engelstalige Beoordelingsformulier als hulpmiddel te gebruiken zodat de commissie inzicht heeft in de ethische aspecten van uw onderzoek. 

Neem bij het verzamelen van persoonsgegevens contact op met de Privacy Officer voor goedkeuring van een Gegevensbeschermingseffectbeoordeling (DPIA). Voor vragen over de DPIA kunt u contact opnemen met Max van Arnhem. De Privacy Officer zal de Commissie informeren over de uitkomst van de beoordeling. 

Doelgroep

Onderzoekers verbonden aan het Instituut Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, Politieke Wetenschap en het Centrum voor Wetenschaps- en Technologiestudies (d.w.z. projectleider, promovendus, universitair docent, universitair hoofddocent, visiting researcher, (bijzonder) hoogleraar) kunnen advies aanvragen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.