Universiteit Leiden

nl en

Human Resources

De afdeling Human Resources (HR) adviseert en ondersteunt het faculteitsbestuur en het management van de instituten en stafafdelingen van de faculteit over HR-beleid, organisatieontwikkeling en personeelsplanning, arbeidsvoorwaarden, functiewaardering, ontslagprocedures en regelgeving. Daarnaast dragen zij zorg voor de uitvoering, monitoring en evaluatie van universitair HR-beleid en ontwikkeling van aanvullend HR-beleid op facultair niveau, de coördinatie van de vacatures en de procesbewaking bij langdurige ziekte van medewerkers.

PSSC

Voor administratieve vragen kunnen medewerkers en leidinggevenden terecht bij het Personeel Shared Service Centre (PSSC). Het PSSC is per telefoon en mail bereikbaar via het PSSC Servicepunt. Informatie over salaris, arbeidsvoorwaarden, verlof en overige personele regelingen zijn te vinden op de universitaire website.

HR Serviceplein

Het administratief afhandelen van arbeidsovereenkomsten, mutaties en ziek- en betermeldingen is mogelijk via het HR Serviceplein.

Verdeling werkvelden en medewerkers

Naam Werkvelden
Annemiek Hogendorp (afdelingshoofd) Faculteitsbestuur (incl. bestuurssecretariaat) en Faculteitsbureau: Human Resources (HR)
Marlous Dekker (HR-adviseur) Institute for Area Studies (LIAS)
Else Speelman (HR-adviseur) Instituut voor Wijsbegeerte
Ingrid Janssen (HR-adviseur) Instituut voor Geschiedenis (LUIH) en Faculteitsbureau: Communicatie & Marketing (C&M), Beleids- en Bestuursondersteuning (BBO) inclusief Onderwijsadvies en Kwaliteitszorg (O&K), Informatisering en Facilitaire Zaken (IFZ) en Financieel Economische Zaken (FEZ)
Marion Sluijs (HR-adviseur) Academie der Kunsten (ACPA), Nederlands Instituut Marokko (NIMAR) en Urban Studies (BAUS) en Faculteitsbureau: Onderwijs- en Studentzaken (OSZ)
Brigitte Heming (HR-adviseur) Centre for the Arts in Society (LUCAS), Centre for Linguistics (LUCL), International Studies (BAIS) en Afrika Studiecentrum Leiden (ASCL)

Jeanine Rosheuvel (afdelingssecretaris)

 
Nina Jongejan (HR-medewerker)  
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.