Universiteit Leiden

nl en

Opleidingscommissie (OLC) Biomedische Wetenschappen

Samenwerken voor verbetering

De OLC is een brug tussen studenten en docenten. Dit betekent dat zij als vertegenwoordigers van de studenten jullie belangen behartigen. De commissie communiceert niet alleen met het management, maar zorgt er ook voor dat ze jullie op de hoogte houden van ontwikkelingen en dat jullie stem wordt gehoord. Een mooie manier om samen te werken aan betere onderwijs. 

Studentleden OLC Biomedische Wetenschappen

  • N.t.b. - BW jaar 1
  • K. ten Have (Karlijn) - BW jaar 2
  • B. Kaper (Benjaminas) - BW jaar 3
  • N.t.b. - BMS

Verbetersuggesties?

Je kunt bij de studentleden van de opleidingscommissie terecht als je aanvullende feedback hebt over het onderwijs, zoals wat je binnen de opleiding mist, juist erg waardeert of waarmee je het oneens bent. Ook als je niet weet waar je heen moet met een klacht of vraag over het onderwijs, kun je de studentleden mailen of aanspreken. Alle (mondelinge) meldingen of vragen worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen toegankelijk voor studentleden. De studentleden bespreken de meldingen binnen de opleidingscommissie en koppelen aan de studenten terug wat er met een melding is gebeurd. 

Jouw invloed

Wist je dat je als student ook de kans hebt om deel uit te maken van de OLC? De helft van de commissieleden zijn studenten, net zoals jij. Jouw stem kan dus direct bijdragen aan het verbeteren van de onderwijskwaliteit in je opleiding. De zittingsduur voor studentleden is één studiejaar, met de mogelijkheid om deze termijn met nog een studiejaar te verlengen. De OLC Biomedische Wetenschappen bestaat uit 4 studentleden en 4 docentleden. 

Contact

Opleidingscommissie-bw@lumc.nl

Wat bespreekt de Opleidingscommissie?

Jaaragenda 2023-2024 (volgt zo spoedig mogelijk)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.