Universiteit Leiden

nl en

Faculteitsbureau

De ondersteunende diensten van de Faculteit der Archeologie zijn samengebracht onder het Faculteitsbureau.

Bestuursondersteuning en -secretariaat

Ondersteunt het faculteitsbestuur en de departementen zowel secretarieel als beleids- en procesmatig. 

Communicatie en Marketing

De afdeling Communicatie en Marketing adviseert en faciliteert de faculteit bij het op inspirerende wijze vertellen van het verhaal van de Leidse archeologie. Dat doen we via online en offline marketing, door interne communicatie te ondersteunen en te stimuleren en door de samenleving kennis te laten maken met het onderzoek.  

Finance

Beheert financiën met de planning & control cyclus, zoals begroting, rapportages, jaarrekening en informatievoorziening.

Informatiemanagement

Implementatie van het facultaire ICT-beleid. Ondersteuning bij het gebruik van de digitale onderwijsapplicaties (Brightspace, Kaltura, Zoom, ANS, etc.). En ondersteuning bij datamanagement in het onderzoek en bij het omgaan met persoonlijke/gevoelige informatie.

Onderwijs- en studentenzaken

Verantwoordelijk voor alle ondersteunende processen die nodig zijn om het onderwijs aan de Faculteit der Archeologie te organiseren. 

Onderzoeksondersteuning

Onderzoeksondersteuning coördineert zaken als de Research Support Office, de onderzoeksvisitaties en het voordragen van stafleden voor onderzoeksprijzen.

Personeel en Organisatie

Medewerkers van de faculteit kunnen terecht bij P&O voor vragen over hun dienstverband. Voor vragen over salaris en diensten voor medewerkers kunnen zij het ASSC contacteren. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.