Universiteit Leiden

nl en

ICT Shared Service Centre

Verantwoordelijkheid

Het ISSC is het centrale IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de universiteit. Met ongeveer 150 collega’s produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni hiervan gebruik.Het ISSC maakt een transitie door naar een agile organisatie: klantgericht, wendbaar en betrouwbaar. Beheer en ontwikkeling van de diensten is dan ook ondergebracht in DevOps-scrumteams.

Wat doet het ISSC?

Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze multicloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, leveren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving. Lees ons ISSC Meerjarenplan 2019-2025 om meer te lezen over de plannen voor de komende tijd.

Positie binnen de universiteit

Het ISSC is een van de expertisecentra van de Universiteit Leiden. De dienstverlening is belegd binnen de afdelingen Customer Application Services, Customer Relations, Finance & Control, Infra & Workspace Services, Research IT Competence Centre en Strategy & Facilities. De organisatiestructuur van het ISSC is te zien in het organogram (pdf).

Contact

Bekijk het managementteam van het ISSC.

Directeur

Coen Glasbergen

Officemanager 

Patricia Scholten
secretariaat@issc.leidenuniv.nl

Postadres

Postbus 9512
2300 RA Leiden

Locatie

Snellius-gebouw
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden
Plan uw route

Helpdesk

071 - 527 8888

Receptie

071 - 527 6969
ISSC Strategie
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.