Universiteit Leiden

nl en

Toetssupport

Verantwoordelijkheid van de afdeling
Het Team Toetssupport zorgt voor een optimale en uniforme uitvoering van de facultaire toetsen (met uitzondering van de mondelinge tentamens en praktijkoefeningen). Daarbij volgt Toetssupport het toetsbeleid van de faculteit.

Toetssupport is het aanspreekpunt voor onderwijsondersteuning, vragen en advies over tentamens voor docenten, studenten, medewerkers van de secretariaten, en andere (externe) betrokkenen.

Missie
We zorgen voor een goede logistieke organisatie van toetsen voor zowel de docent als de student.

Visie
Team Toetssupport is een betrouwbare partner, service- en klantgericht, goed bereikbaar, denkt actief mee in oplossingen en vernieuwingen om te zorgen dat toetsing optimaal verloopt. 

Wat doet de afdeling

  • Aanspreekpunt voor docenten en studenten op tentamenlocaties met uitzondering van de Sterrewacht
  • Biedt ondersteuning aan studenten met extra faciliteiten
  • Vraagbaak over het facultaire logistieke proces rond tentamens voor docenten en secretariaten

Positie binnen de faculteit
Team Toetssupport is onderdeel van de algemene stafdienst onderwijs Cleveringa en werkt nauw samen met docenten, secretariaten, de facultaire roosteraars, Digital@exam, Onderwijs informatie centrum (OIC) en de examencommissie.

Daarnaast werkt het team samen met externe partijen die betrokken zijn bij het logistieke facultaire proces rond tentamens zoals UFB CPM, Jobmotion en de externe tentamenlocaties.

Contact
Team Toetssupport is telefonisch bereikbaar van 8.30 – 17.00 op telefoonnummer 071- 527 1235 en per e-mail (toetssupport@law.leidenuniv.nl).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.