Universiteit Leiden

nl en

Strategy & Facilities

Strategy

Architectuur zorgt voor samenhang tussen bedrijfsstrategie, informatievoorziening en maakt de relatie met ICT inzichtelijk op een logische manier.

Security/privacy heeft tot doel de continuïteit van de informatie en de informatievoorziening te waarborgen en de eventuele gevolgen van beveiligingsincidenten tot een vooraf bepaald acceptabel niveau te beperken. 

Contractmanagement zorgt voor afspraken met ICT-contractpartners die duidelijk, transparant en controleerbaar zijn. Zij werkt samen met inkoop, contracteigenaren en –behandelaren en met Universitaire Inkoop Leiden (UIL).

Facilities

Inkoop verzorgt de inkoop van ICT-producten voor de Universiteit. Dit doet zij op bestelling bij gecontracteerde leveranciers, die veelal vanuit aanbestedingen door de Universiteit zijn geselecteerd. De uitlevering vindt plaats via het magazijn, die de registratie en de distributie verzorgt.

Contract- en licentiebeheer is administratief ondersteunend voor contract- en licentiemanagement en heeft als belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: 

  • Contractbeheer is verantwoordelijk voor het vastleggen/registreren/beheren van alle contracten en relevante documentatie en zorgt voor de monitoring en signalering zodat gegevens tijdig beschikbaar zijn voor onze contractbehandelaars. 
  • Licentiebeheer is verantwoordelijk voor het registreren, inventariseren en archiveren van softwarelicenties als onderdeel van ons Software Asset Management proces en zorgt ook voor het uitgeven van licentiecodes. 
  • Mobiele telefonieabonnementen fungeert als aanspreekpunt voor alle mobiele telefonieabonnementen en is verantwoordelijk voor het uitleveren, beheren en distribueren van deze abonnementen om ervoor te zorgen dat medewerkers altijd toegang hebben tot de benodigde mobiele diensten. 

Contact

Afdelingshoofd

Marga Overdevest
+31 71 527 7023

Postadres

Postbus 9512
2300 RA Leiden

Bezoekadres

Snellius 
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden
Plan uw route

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.