Universiteit Leiden

nl en

Universitair Facilitair Bedrijf

Verantwoordelijkheid van het expertisecentrum

Het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB) levert de facilitaire diensten voor de hele universiteit. Door zowel klantgericht als marktconform te werken, draagt het UFB bij aan een prettige werkomgeving voor medewerkers en studenten.

Wat doet het expertisecentrum?

  • Catering voor alle restauratieve voorzieningen binnen de universiteit.
  • Verzorgt een servicedesk voor alle vragen rondom facilitaire zaken.
  • Verzorgt alle mogelijkheden voor kopiëren en printen. Verzorgt via de repro drukwerk (kleur en zwart-wit), zoals posters, tentamens, proefschriften en visitekaartjes. 
  • Is verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke inkoop voor facilitaire zaken.
  • Verzorgt alle zaken rondom post en transport.
  • Regelt de bezetting van de diverse recepties binnen de universiteit. Is verantwoordelijk voor werkplek- en gebouwvoorziening (schoonmaak en groenvoorziening).
  • Regelt de collegezaalondersteuning.

Positie binnen de universiteit

Het UFB is een van de zeven expertisecentra van de Universiteit Leiden. Dit expertisecentrum heeft een tweeledige structuur. Er is een verdeling in domeinen (bepaalde facilitaire producten en diensten, zoals bijvoorbeeld Copy & Printshops). Daarnaast heeft elk gebouw (en cluster) een facilitair manager. Deze regelt de facilitaire zaken en is lokaal aanspreekpunt. Meer weten? Download het organogram UFB (pdf).

Contact

Bekijk alle medewerkers Catering, medewerkers Directie & Staf, medewerkers Educational Facilities, medewerkers Integrated Facilities, medewerkers Location facilities en medewerkers Universitaire Inkoop Leiden (UIL).

Directeur

M.O. Teufer
telefoon: 071 527 3020

Postadres

Postbus 905
2300 AX Leiden

Bezoekadres

Willem Einthovengebouw
Kolffpad 1
2333 BN  Leiden
Plan uw route
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.