Universiteit Leiden

nl en

Dienstraad LLInC

Als Dienstraad van LLInC vertegenwoordigen wij de belangen van alle LLInC-medewerkers. We volgen zaken als welzijn en werkdruk van medewerkers en we beoordelen belangrijke documenten zoals begrotingen en ondernemingsplannen.   

Over alle onderwerpen die onze wegen kruisen gebruiken we de standpunten en feedback van LLInC-medewerkers om advies te geven aan het Management Team en initiatieven te nemen om de werkomgeving te verbeteren.  

Voorbeelden van ons werk tot nu toe zijn:  

  • het aanbrengen van verbeteringen aan kolfruimtes;  
  • een brainstorm over het verbeteren van de contacten tussen collega's;  
  • een steungroep voor werkende ouders opzetten.  

Via een maandelijkse nieuwsbrief sturen we alle LLInC-medewerkers op de hoogte van onze werkzaamheden.  

Ons doel is een levendige, veerkrachtige werkplek voor iedereen die bij LLInC werkt! Onze inspanningen om een mensgerichte cultuur te versterken komen natuurlijk niet alleen van de leden van de Dienstraad maar in samenwerking met de medewerkers van LLInC.  

Samenstelling

Samenstelling per 1 september 2023:

Naam Dienst

Tanja de Bie

Voorzitter

Thomas Ginn  Algemeen lid
Marjoleine Vermeulen-Rinner Algemeen lid 

Contact

  1. Stuur een e-mail. Ons adres is dienstraad@llinc.leidenuniv.nl  
  2. Neem deel aan een maandelijkse Open Office-sessie. Houd uw e-mail en Teams-kanalen in de gaten voor uitnodigingen en herinneringen wanneer er sessies komen.  
  3. Benader een lid van de Dienstraad rechtstreeks. We zijn er om te luisteren.  
  4. Post in het "Praat met Dienstraad" kanaal op Teams. Dit is een veilige ruimte waar LLInC-medewerkers zorgen kunnen signaleren en wat we kunnen opvolgen met een persoonlijk gesprek indien nodig.  
  5. Pulse survey. Elk kwartaal sturen we alle LLInC-medewerkers een korte, anonieme enquête. De onderwerpen variëren, afhankelijk van wat op dat moment aandacht nodig heeft.   

Andere onderwerpen 

Ons werk gaat vooral over collectieve kwesties die werknemers aangaan. Problemen die een individueel karakter hebben (bijvoorbeeld conflicten tussen twee collega's) of vragen over de CAO behandelen we niet. Wanneer we niet direct kunnen helpen, verwijzen we je door naar andere hulpbronnen zoals advies en begeleiding bij problemen op de werkvloer en de vakbonden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.