Universiteit Leiden

nl en

Opleidingscommissie

De opleidingscommissie geeft adviezen aan het opleidingsbestuur en aan het faculteitsbe­stuur over zaken die het onderwijs betreffen. Je kunt daarbij denken aan de jaarlijkse vaststelling van de onderwijs- en examenregeling (OER) voor de bachelor en de master, het onderwijsprogramma voor het komende jaar en de evaluaties van de gegeven cursussen.

De opleidingscommissie van Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie bestaat uit docenten, studenten, een adviseur vanuit het ICLON en de onderwijscoördinator van CA-OS.

Overige bevoegdheden

De opleidingscommissie kan ook aan het faculteitsbestuur aanbevelingen doen over de samenstelling van het opleidingsbestuur en andere zaken die betrekking hebben op de opleiding. Hiernaast nomineren de student-leden van de opleidingscommissie ieder jaar een docent voor de facultaire Casimir-prijs.

Daarnaast kunnen bachelor- en masterstudenten van CA-OS bij de studentleden terecht met hun opmerkingen over het onderwijs van het Instituut CA-OS. Studentleden van de Opleidingscommissie CA-OS zijn bereikbaar via e-mail (caos.opleidingscommissie@gmail.com).

Leden Opleidingscommissie

Docentleden

Studentleden

Bachelor studenten

  • Dante Boomgaard (eerstejaarsstudent) 
  • Wouter Keijzer (derdejaarsstudent) 

Master studenten

  • Jorn van Bladel (Visual Ethnography)

Secretaris

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.