Universiteit Leiden

nl en

Interne Communicatie

Het team Interne Communicatie draagt bij aan heldere informatievoorziening en communicatie voor studenten en medewerkers.

Medewerkers van dit team adviseren, faciliteren en ondersteunen collega’s bij online en offline communicatie. Dit doen zij onder andere door te adviseren over communicatiemiddelen, het (her)schrijven en vertalen van (web)teksten, het beheer van de studenten- en medewerkerswebsite en het verzorgen van de universiteitsbrede wekelijkse medewerkersnieuwsbrief en maandelijkse studentennieuwsbrief. De afdeling werkt nauw samen met onder andere de directies binnen het Bestuursbureau, SOZ en de faculteiten.

De adviseurs van het team zetten zich in voor de communicatie voor verschillende programma’s en projecten binnen de universiteit en dragen zorg voor de uitvoering van de bijbehorende communicatieplannen.

Positie binnen de universiteit

De afdeling Interne Communicatie is onderdeel van de directie Strategische Communicatie & Marketing (SC&M). SC&M maakt organisatorisch onderdeel uit van het Bestuursbureau van de Universiteit Leiden. Andere SC&M afdelingen zijn Alumnirelaties en Fondsenwerving, Corporate Communicatie en Marketing.

Contact

Secretariaat

José Baggerman
Lilian Mulder
Wendy Persson
071 527 6131

Postadres

Postbus 9500
2300 RA Leiden

Bezoekadres

Rapenburg 70
2311 EZ Leiden
Routebeschrijving via Google Maps
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.