Universiteit Leiden

nl en

Studieadvies

Het studiecoördinaat bestaat uit studieadviseurs en onderwijscoördinatoren. De studieadviseurs kunnen je met name helpen bij: (complexe) studieplanning, keuze opleidingen en afstudeerrichtingen, scriptieproblemen, stage en keuzevakken, studeren in het buitenland, dreigende studievertraging, studieplanning en studieaanpak, studie- en examenregelingen, doorverwijzen naar studentpsychologen en/of –decanen, informatie over allerhande verzoekschriften (vrijstellingen, etc) en extra tijd bij tentamens op persoonlijke gronden en studievaardigheidsproblemen.

Ook voor andere onderwerpen kun je terecht bij de studieadviseurs. Afhankelijk van de aard van de vraag, geven zij een persoonlijk advies, verwijzen zij door, of leggen contact met een ander onderdeel van de organisatie.

De onderwijscoördinatoren zijn verantwoordelijk voor de logistieke organisatie van het onderwijs. Zij dragen zorg voor de roostering van het onderwijs en de tentamens, de indeling van de eerstejaars werkgroepen en de studiegids. 

Vind jouw studieadviseur en onderwijscoördinator!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.