Universiteit Leiden

nl en

ExpertiseCentrum Online Leren (ECOLe)

Het ExpertiseCentrum Online Leren (ECOLe) begeleidt en adviseert docenten bij het ontwikkelen en inzetten van eigentijds onderwijs. Wij helpen je graag bij het 'blended maken' van je onderwijs, we adviseren over ICT tools en we nodigen je uit om mee te doen met onze inspirerende lunchbytes.

Online lesgeven (corona)

Voor informatie over online onderwijs bij onze faculteit verwijzen we je graag naar de Online learning FGW pagina.

Blended Learning bij Faculteit Geesteswetenschappen

Faculteit Geesteswetenschappen zet de komende jaren in op onderwijsverbetering met ICT, met de nadruk op Blended Learning. Wat is Blended Learning en waarom slaat de faculteit deze weg in? Lees meer.

Ontdek welke tool past bij jouw onderwijs

Welke werkvormen kunnen goed digitaal en welke tools passen daarbij? De Toolkit online Werkvormen helpt je kiezen. Naar de toolkit.

Iets nieuws in je onderwijs uitproberen?

Wil je jouw idee voor onderwijsverbetering uitvoeren? Laat het ons weten, de faculteit stelt geld beschikbaar voor onderwijsinnovatie met ICT. Lees meer.

Onderwijsinnovatie met ICT, wat levert het op?

Verschillende docenten hebben online werkvormen ingezet in hun cursus. Wat waren hun ervaringen en wat vonden hun studenten ervan? Naar de evaluaties.

Active Learning Classroom

Studenten doen meer dan alleen maar luisteren. Ze schrijven, discussiëren en reflecteren. Active Learning Classrooms zijn ruimtes die zijn ontworpen om deze processen te faciliteren. Lees verder.

Handleidingen

Heb je een vraag over Blackboard, Turnitin, Kaltura, Pitch2Peer of PresentersWall? Bekijk de handleidingen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.